באתר
במדריך
ראשי > קידום מכירות > קד"מ קולינארי לחג השבועות

קד"מ קולינארי לחג השבועות

פסטה לורנצו של שטראוס ויינות סגל מגישים: טיפים להתאמת יינות לפסטה לפי סוג הרוטב

שטראוס וסגל משתפים פעולה כדי שחג השבועות יהיה טעים יותר ומגישים טיפים להתאמה בין הפסטה ליין.

עקרונות ההתאמה הקולינאריים מתבססים על מסורת, הבנה בארומות וטעמים ומיישמים הגיון בריא ושמירה על כללי מטבח חשובים.

 

המלצה לטובת גולשי Promo  


רביולי גבינה וטפנד זיתים מוגש עם רוטיב שקדים ויין לבן

1 שקית פסטה לורנצו טרייה רביולי סיציליאני במילוי גבינה וטפנד זיתים.


אופן הכנת הרביולי:
מרתיחים כ – 8 כוסות מים ל – 400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).

המצרכים הדרושים לרוטב:
100 גרם שקדים פרוסים
100 גרם חמאה
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
כף פטרוזיליה קצוצה
1 כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה:
ממיסים חמאה במחבת, ומטגנים קלות את השקדים עד להזהבה. מוסיפים את הפלפלים והיין ומרתיחים קלות. מכניסים למחבת את הפסטה המבושלת ומקשטים בעלי פטרוזיליה.

המלצת היינן:
מנה עשירת מרקם זו, המכילה גם מרקם חמאתי ברור, שקדים ויין, היא דוגמא נפלאה לשימור הגישה המסורתית משהו בדבר התאמתו של יין לבן יבש למנות פסטה בעלות מרקם חמאתי, או שמכילות בעצמן יין לבן. יש לזכור כי שמנת או חמאה יוצרים מרקם עשיר בחיך ולכן יין לבן יבש, בעל חומציות פריכה גבוהה יחסית, עשוי לשטוף את כל השאריות השומניות או החלביות מהחיך שלנו, ובכך מתאים באופן עקרוני למנות מוקרמות, או שהוכנו עם חמאה.

היין:
בחרו לכם יין לבן יבש עדיף יין העשוי מזן השרדונה האציל כמו שרדונה סינגל מסדרת מרום גליל האיכותית "של סגל". יין השרדונה בסדרה זו, מקורו בענבים שנבצרו בכרמים הגבוהים של הגליל העליון. היין מצטיין בניחוחות טריים של פרי הדר ואגסים שמקורם בענב אבל גם ניחוחות קלויים שמקורם בחבית. היין יתאים להפליא לניחוח השקדים המוספים לתבשיל. מומלץ להשתמש באותו היין אותו אתם מתכוונים לשתות, גם בבישול מנה זו.

(17.05.07)
הניוזלטר Live Marketing  |  תנאי שימוש  | 
כל הזכויות שמורות ל - promomagazine.co.il ©